Ripsienpidennykset

Klassiset- sekä volyymiripsienpidennykset ammattitaidolla

Käytämme ripsipidennyksiin kotimaista laatuamerkkiä Lash Lovers, jota käytetään myös kansainvälisesti. Helsingin Etu-Töölössä sijaitsevasta liikkeestämme saat myös Lash Loversin puhdistustuotteet, joiden avulla pidät ripsesi näyttävinä ja kestävinä aina seuraavaan huoltoosi asti!

Volyymi

Volyymiripsienpidennyksissä rakennetaan useammasta yksittäisistä kuiduista ”viuhka”, joka kiinnitetään yksittäiseen luonnonripseen. Volyymiripsillä saat katseeseesi lisää näyttävyyttä ja tuuheutta. Volyymitekniikallla voidaan rakentaa myös luonnollisempaa lookkia.

Kenelle
Sopii niille, jotka haluavat näyttävyyttä ja tuuheutta ripsiin. Jos sinulla ei ole omasta takaa paljoa ripsiä, volyymiripsillä voidaan lisätä sinulle tuuheutta.

Huoltoväli
Volyymiripsienpidennysten suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.

volyymiripsienpidennykset

Klassinen

Klassisissa ripsienpidennyksissä yksittäinen ripsikuitu kiinnitetään omaan ripseen, jolloin lopputulos on hyvin luonnollinen. Arjen pelastaja kiireisissä aamuissa. Natural look.

Kenelle
Sopii niille, jotka haluavat ripsienpidennykset säilyttäen luonnollisen lookkinsa. Jos sinulla on omasta takaa paljon ripsiä, saat klassisilla ripsienpidennyksillä näyttävän ja luonnollisen lookin!

Huoltoväli
Klassisten ripsienpidennysten suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Klassinen ripsienpidennys

Meille ei riitä vain palvelun toteuttaminen. Me haluamme enemmän. Uskomme siihen että vieraanvaraisuus ja onnistunut palvelu yhdessä luovat unohtumattomia asiakaskokemuksia! Meille on esiarvoisen tärkeää, että juuri sinä tunnet asiakkaana olosi tervetulleeksi läpi koko asiointiprosessin. Myös käynnin jälkeen! Saat meiltä aina kotihoito-ohjeet ja halutessasi myös tuotteet kotiin jolla pysyt näyttävänä aina seuraavaan kertaan asti.