Kestotaivutukset

Ripsien kestotaivutus - InLei Lash Filler

Ripsien kestotaivutus on luonnonripselle tarkoitettu taivutusmenetelmä, jonka ansiosta luonnonripsesi saadaan pidettyä taivutettuna jopa 6 viikkoa. Kestotaivutuksella saadaan näyttävyyttä luonnonripsille ilman ylimääräisiä kuituja ripsissäsi.

Kenelle
Luonnollisuutta arvostaville, ripsiliimoille allergisoituneille sekä kaikille ketkä eivät halua ripsienpidennysten tummuutta katseeseesi.

Huoltoväli
Ripsille valitaan silikoninen muotti, jonka avulla ripset saadaan taivutettua haluttuun muotoon. Kestotaivutuksen kestoon vaikuttaa omien ripsien kasvunopeus. Keskimäärin hoito tulisi uusia 3-6 viikon jälkeen.

Käytämme turvallisia InLein kestotaivutustuotteita. Ripset värjätään hoidon yhteydessä.

Kulmien kestotaivutus - InLei Brow Bomber

Kulmien kestotaivutus on tämän hetken uusin trendi! Jos haluat kulmillesi näyttävyyttä tai muotoa, ilman pysyvää pigmenttiä ihoosi on Brow Bomber täydellinen vaihtoehto.

Kenelle
Kestotaivutuksella saadaan fressit ja kauniit kulmat, myös harvempiin luonnollisiin kulmiisi, hoidon voi siis kaikenlaisiin luonnonkulmiin. Myös pigmentoituihin tai microbladingin päälle.

Huoltoväli
Kestotaivutuksen kestoon vaikuttaa omien ripsien kasvunopeus. Keskimäärin hoito tulisi uusia 3-6 viikon jälkeen.

Käytämme turvallisia InLein kestotaivutustuotteita. Kulmat värjätään hoidon yhteydessä.

Meille ei riitä vain palvelun toteuttaminen. Me haluamme enemmän. Uskomme siihen että vieraanvaraisuus ja onnistunut palvelu yhdessä luovat unohtumattomia asiakaskokemuksia! Meille on esiarvoisen tärkeää, että juuri sinä tunnet asiakkaana olosi tervetulleeksi läpi koko asiointiprosessin. Myös käynnin jälkeen! Saat meiltä aina kotihoito-ohjeet ja halutessasi myös tuotteet kotiin jolla pysyt näyttävänä aina seuraavaan kertaan asti.