Palvelut

Kamlai Beauty tarjoaa laadukkaat sekä monipuoliset kynsi- ja ripsipalvelut Helsingin keskustassa!

Rakennekynnet

Geelillä tai akrygeelillä rakennettu pituus luonnonkynsiesi päälle. Tällä tavalla voimme rakentaa kynnelle pituutta aina lyhyistä todella pitkiksi. Massa on kovaa ja kestää paremmin kulutusta kuin geeli tai kestolakkauksessa.


Geelilakkaus

Luonnonkynnen päälle tehtävä vahvempi lakkaus, joka suojaa luonnonkynnen kasvua. Geelilakkauksella ei voida rakentaa pituutta, sillä rakennegeeli on pehmeämpää  kuin rakennekynsissä käytettävä massa. Sopii joustavalle kynnelle.


Shellac-lakkaus

Shellac on CND:n kehittämä kestolakkaus, joka kovetetaan valon avulla. Shellac-lakkauksia voi tehdä vain koulutettu tekijä, kuten kosmetologi tai kynsimuotoilija. Shellac-lakkaus pysyy hyvänä kynnellä yli 14 jopa 21 päivää.  Sopii niille, jotka arvostavat nopeita huoltoja ja haluaa kynsilakkamaisen lopputuloksen.


Ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä yksittäinen ripsikuitu kiinnitetään omaan ripseen, jolloin lopputulos on hyvin luonnollinen. Arjen pelastaja kiireisissä aamuissa. Sopii niille, jotka haluavat ripsienpidennykset säilyttäen luonnollisen lookkinsa. Jos sinulla on omasta takaa paljon ripsiä, saat klassisilla ripsienpidennyksillä näyttävän ja luonnollisen lookin! Huoltoväli 3-4 viikkoa.

Volyymiripsienpidennyksissä rakennetaan useammasta yksittäisistä kuiduista ”viuhka”, joka kiinnitetään yksittäiseen luonnonripseen. Volyymiripsillä saat katseeseesi lisää näyttävyyttä ja tuuheutta. Volyymitekniikallla voidaan rakentaa myös luonnollisempaa lookkia. Sopii niille, jotka haluavat näyttävyyttä ja tuuheutta ripsiin. Jos sinulla ei ole omasta takaa paljoa ripsiä, volyymiripsillä voidaan lisätä sinulle tuuheutta. Huoltoväli 3-4 viikkoa.


Kestotaivutukset

Kestotaivutukset niin ripsille, kuin kulmillekkin! Käytämme turvallisia InLein kestotaivutustuotteita.