Meistä

Team Kamlai Beauty

Silja

Kynsiteknikko
– Ripsiteknikko
– Microblading artisti
– Kouluttaja
– Omistaja

Rakennekynsiin 2011 vuonna hurahtanut yrittäjä ja äiti, K B:n omistaja sekä ikuinen omantienkulkija. Haluan muuttaa kynsi- ja ripsibisnestä turvallisemmaksi, avoimemmaksi ja luotettavammaksi kuin mitä se tällä hetkellä on. Työskentelyturvallisuuden puolesta puhuja. Vahva musta huumori ja jatkuva puhetulva ovat paheitani.

kamlai_silja

Nea

Olen rento ja sosiaalinen kynsiteknikko ja rakastan koiria. Ihanaa työssäni on monipuolinen tekeminen ja asiakkaiden toiveiden toteuttaminen. Minulle erityisen tärkeää on asiakkaiden tyytyväisyys palveluun sekä asiakaskokemukseen meillä Kamlaissa.

Tällä hetkellä opiskelen liiketaloutta, joten työskentelen pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppu
painotteisesti.

Nea

Karina

Olen energinen ja huolellinen kosmetologi sekä kynsiteknikko. Käsittelyssäni voit rentoutua ja nauttia luotettavasta palvelusta.

Taion ripsistäsi ja kulmistasi niiden parhaat puolet esiin kasvojasi kauniisti korostaen.

Kynsipuolella lyhyet ja luonnolliset kynnet ovat mieleeni. Rakastan luontoa, eräilyä, uimista, veneilyä, ruoanlaittoa. Minulta löytyy niin ilta kuin super aikaisia aamu aikoja.”

Nova

kamlai_nova

The one and only, rakastaa kaikkia, erityisesti lapsia! Kiipee syliin sekä lämmittää varpaita. Innokas pussailija, mutta ehdottomasti kiltti eikä tarvitse pelätä. Lempipuuhaa on leikkiä pallolla sekä katsella ohikulkijoita.

Fami

kamlai_fami

Hieman hitaasti lämpenevä, mutta tutustuessaan rakastaa kaikkia ja nauttii erityisesti rapsutuksista. Iso, lempeä kaveri, jota ei tarvitse pelätä. Antaa tilaa, jos koirat ei olekaan lemppareita.

Allu

kamlai_allu_

Tänä vuonna 7-vuotias chihuahua herra. Nauttii jakamattomasta huomiostasi ja tietää olevansa syötävän suloinen. Rauhallinen ja kiltti, mutta tykkää sivummalta vähän komentaa isompia kavereita. Rakastaa istua sylissä ja karvaa takuulla mustat vaatteesi!