Arvot

Meille onnistunut asiakaskokemus on ensiarvoisen tärkeää. Me varmistamme, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja ennen kaikkea tervetulleeksi liikkeeseemme. Voit tutustua arvoihimme tarkemmin alla olevista korteista! 🙂

Laatu

Tuotamme kaikki palvelumme ammattitaidolla vuosien kokemuksella. Emme koskaan jätä palvelua puolitiehen kiireen takia. Varaamme aina tarvittavan ajan kaikkiin palveluihin sinun toiveidesi mukaisesti. Tekemisen mottona toimii: ”Laatu korvaa määrän – aina”. Pyrimme aina myös pysymään ajan hermolla muuttuvista trendeistä jatkuvalla kouluttautumisella.

Asiakaskokemus

Ihmisillä on kaksi perustarvetta: tulla huomatuksi ja kokea itsensä merkitykselliseksi. Palveluprosessimme ovat suunniteltu niin, että nämä toteutuisivat kaikkien asiakkaiden kohdalla kaikissa hetkissä aina alusta loppuun. Meiltä saat maksuttomia konsultaatioaikoja, joissa kartoitetaan tarpeesi ja juuri sinulle parhaat ratkaisut – sitomatta kuitenkaan sinua mihinkään. Meiltä saat uutena asiakkaana palvelun jälkeen pienen huoltopaketin kotiin, jonka avulla pysyt näyttävänä aina seuraavaan huoltoon asti!

Kauneus kuuluu kaikille

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Erilaisuus on rikkautta ja miten mälsä maailma olisikaan jos istuisimme kaikki samaan muottiin. Joskus tulee tilanteita, kun koiralle tai lapselle ei löydy välttämättä hoitajaa. Meille olet kuitenkin tervetullut myös kaksi- tai nelijalkaisen lapsesi kanssa!

Turvallisuus

Emme koskaan tee kompromisseja turvallisuuden suhteen. Studiossamme noudatetaan aina viimeisimpiä turvallisuussuosituksia ja liikkeestämme löytyy mm. kynsi-imurit, jotka vähentävät pölyn leijailemista liikkessämme. Lisäksi tiloistamme löytyy Naava-viherseinä, joka puhdistaa liikehuoneiston ilmaa ja parantaa ilmanlaatua! Saat aina myös selkeät hoito-ohjeet mukaasi kotiin.